top of page

SATNAMYOGA 

BY ULRIKA

Special guest; Maria Ekman

 

När: 6-8 september 2024
Var: Shambala Gatherings, Skinnskatteberg
Kostnad för boende i 2-bäddsrum: 4 599:- (boka tidigt rabatt 500:- senast 31/5) Då ingår mat, logi, all yoga samt bastu.

På denna retreat kommer fokus vara att hitta vårt flow, såväl i kropp som i sinne.

Maria skapar en dynamisk och rytmisk Vinyasa Flow klass, som skapar en bubblande känsla av glädje och endorfiner. Du erbjuds kreativa och otraditionella övergångar och sammansättningar av yoga flöden. Du kan i den här yoga klassen hitta ditt unika rörelsemönster, du måste inte jobba på ett perfekt sätt för att Flow ska infinna sig. Hela klassen byggs upp med trygg guidning, på ett långsamt, grundat och pedagogiskt vis.

Gillar du dynamisk yoga till skön downtempo musik kommer du älska det här flödande sättet att röra kroppen på!

Ulrika kommer med sin lugna röst guida dig in i ett mjukt flöde i morgonyogan samt än mer stillsamma yinyoga där fokus ligger på att söka kontakt med vår fascia, vår bindväv som väver samman hela vår kropp med sinnet. Genom att arbeta med vår fascia kommer vi i kontakt med blockerade känslor och låter oss bli mer följsamma i dessa. I restorative strävar vi efter att helt slappna av såväl i kropp som i sinne, för att låta vårt undermedvetna komma till tals och få ett mer fritt flöde.

Förboka din plats redan idag... Retreatet i oktober 2023 blev snabbt fullbokat... 

Om du vill boka eller veta mer, kontakta mig via mail ulrika@satnamyoga.se

Retreat Shambala Gatherings:

”Find your Flow”

bottom of page