top of page

SATNAMYOGA 

BY ULRIKA

Retreat Öland

FULLBOKAT!

 

Liksom naturen har vi behov av att låta våra rötter få fäste under våren… Efter en lång vinter har vi extra behov av grundning, trygghet och en känsla av att tillhöra.


På denna retreat fokuserar vi på vårt rotchakra och ämnar låta våra rötter få fäste i jorden för att hitta näring och stabilitet, så att vi kan fortsätta blomma. Du erbjuds flera yogaklasser med mjuk hatha flow, yinyoga och Restorariveyoga.

 

Alla pass leds med värme och omsorg, för att DU ska få tid att hitta in i DIN yoga, på DINA villkor, anpassat för dina förutsättningar och dagsform.Om vädret tillåter kan något pass hållas utomhus, kanske hittar vi en mysig strand…

 

Vi samlas fredag em/kväll på Marsjö Gård på norra Öland för att checka in, ta en promenad och bekanta oss med varandra. Efter en god middag har vi ett nervarvande yinyogapass och avslutar med yoga nidra innan det är dags att avsluta dagen och krypa ner i sköna sängar. 

Lördagen startar med en mjuk morgonklass innan frukost och sen hinner vi med ytterligare en flödande hathayoga innan lunch.

Eftermiddagaren spenderar vi med samtal, promenader och ytterligare en yogaklass innan middagen. 

På lördagskvällen guidas vi till avslappning med hjälp av gongbadets ljuva ljud och vibrationer. Om intresse finns kan vi även boka bastu och spabad för en extra avgift.

Söndagen börjar vi med mjuka yogarörelser, frukost och en kort yogaklass innan det är dags att packa och bege sig hemåt. 

Endast 10 platser, så vänta inte, boka din plats redan idag.

Priset för denna helg är 4 500:- Bokar du innan den 31/1 får du 500:- rabatt. 

Då ingår mat, logi, alla yogaklasser, gong-bad

Boka via Ulrika@satnamyoga.se

Varmt välkommen!

bottom of page