top of page

SATNAMYOGA 

BY ULRIKA

Retreat Nerja

Nya datum kommer...

 

Välkommen att följa med på en skön yoga och vandringsresa till vackra Nerja. Vi kommer varva yoga med natursköna vandringar i de kringliggande bergen i Sierra Nevada.


Alla kan delta. Yogan kommer vara mjukgörande för kropp och själ och anpassas efter deltagarnas förmåga och dagsform. På morgonen kommer det vara en mer hatha-betonad yoga och till kvällen en lugnare yin alternativt restorative (återhämtande) yoga. Vandringar sker tillsammans, med stopp för att vänta in och ta en kort yogapaus. Vi kommer vara två personer som guidar vandringen, en som tar täten, och en som ”samlar och väntar in”. En av dagarna kommer vi tillsammans vandra upp genom canyonen upp till Frigiliana och äta en gemensam lunch.

Följ med på en skön vecka där vi yogar minst två ggr/dag morgon och kväll samt ev extra insatta pass antingen på vår vandring alternativt på stranden. Ca 3 dagar blir det vandring i varierade längder och svårigheter. Allt är givetvis frivilligt. Tar man hellre en dag i hängmattan eller på stranden är det såklart valfritt.

 

Vid ankomst serveras ett tapasfat och ett glas bubbel tillsammans för att fira att vi har en hel vecka av sköna dagar framför oss. En av dagarna gör vi utflykt tillsammans till de närliggande grottorna, tillsammans med vår guide. Det kommer även finnas tid för bara skönt strandhäng eller en shoppingtur i det mysiga Nerja.


Ulrika Hallberg håller i all yoga, och är utbildad 500hr hatha, yin och restorativelärare. Till vardags
håller hon ca 5 pass i veckan. Ulrika jobbar även på campingar på Öland under sommaren och har
också hållit retreats både utomlands och i Sverige.

Framflyttat till hösten 2024. Vid intresse maila ulrika@satnamyoga.se...


Flyg bokar du själv (från ca 2000 t/r beroende på när du bokar)

Du kan också gå in och följa Ulrika på instagram @satnmamyoga_by_Ulrika där info/bilder läggs upp kontinuerligt.

bottom of page